Wat moet je weten over het gebruik van huismerk inkt?

Leuk voor jou?

 

Printers worden dagelijks veel gebruikt. Hierbij zie je natuurlijk veel printers voorbij komen bij verschillende bedrijven, maar ook bij veel mensen in huis is een printer te vinden. Hoewel we tegenwoordig veel gebruik kunnen maken van de online wereld, kan het zo af en toe best handig zijn het nodige uit te printen. Hierbij kan het gaan om documenten voor werk, maar ook kleurplaten voor bijvoorbeeld kinderen. Wanneer je een keuze moet maken voor inkt en printers heb je erg veel mogelijkheden. Zo heb je ook huismerk inkt en printer. Alleen wat moet je nu weten over huismerk inkt? Hieronder lees je meer!

Wat is huismerk inkt?

Wanneer je gebruik maakt van huismerk inkt, zoals bijvoorbeeld de Epson 603xl multipack, is deze inkt geëtiketteerd door een kantoorleverancier. Dit wordt bij merk inkt gedaan door een print fabrikant. In de meeste gevallen wordt deze inkt niet verkocht in de verpakking van een bekende fabrieks inkt. Wel kun je deze inkt gewoon kopen bij boekhandels of via webshops. Wanneer je een printer in huis hebt, kun je deze gebruik laten maken van huismerk inkt. 

Wat zijn dan de verschillen?

Wellicht heb je nu de vraag: wat is dan het verschil tussen het huismerk inkt en die van een print fabrikant? Huismerk inkt, zoals de Epson inkt, wordt door een ander bedrijf geproduceerd dan fabrikanten die eigen printers en inkten maken. Hoewel het dus gemaakt is door een andere fabrikant, hebben ze veel vergelijkbare componenten. Daarnaast is er een verschil tussen de prijzen van de inkt. Hierbij is het huismerk inkt goedkoper dan het inkt die je zou kopen van een fabrikant. Hoewel ze erg vergelijkbaar zijn, zit er wel wat verschil tussen het inkt. Hierbij kan de kleur van het huismerk inkt net wat anders zijn dan de kleur van het inkt van de fabrikant. 

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn nu de voordelen van het huismerk inkt? Wanneer je gebruik maakt van het huismerk inkt, scheelt dit je een hoop geld. Ook is het huismerk inkt te verkrijgen in verschillende soorten. Het maakt in principe dus niet uit welk soort printer je hebt, want je kunt hier een passende soort inkt voor kopen. Ook is de kwaliteit van het huismerk inkt goed. Wanneer je dus documenten moet uitprinten hoef je niet bang te zijn dat je slechte kwaliteit uitprint en de documenten wellicht niet kunt gebruiken. 

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie