Gellak: alles wat je moet weten

Leuk voor jou?

Wil je graag mooi gelakte nagels, maar vind je het altijd te veel gedoe om naar de salon te gaan? Dan zijn gellak kleuren echt iets voor jou! Gellak is namelijk heel gemakkelijk aan te brengen en blijft ook lang zitten. Daarnaast kun je er alle kleuren mee maken die je maar wilt. In dit blogartikel vertellen we je alles wat je moet weten over gellak, zoals wat het verschil is met normale nagellak, waarom je voor gellak kunt kiezen en waar je gellak moet bestellen.

Wat is gellak?

Pink gellac is een soort nagellak die je aanbrengt met een speciale pen of kwast. Het fijne aan gellak is dat het mooi glad en eggekantig aanbrengt, zodat je nagels er altijd verzorgd uitzien. Daarnaast droogt de lak snel op, waardoor je minder snel smudges maakt.

Wat is het verschil met normale nagellak?

Het verschil tussen gellak en normale nagellak zit hem vooral in de structuur. Gellak is dikker dan normale nagellak, waardoor het mooi eggekantig aanbrengt. Daarnaast droogt gellak sneller op, waardoor je minder kans hebt op smudges.

Waarom kiezen voor gellak?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je voor gellak kunt kiezen. Zoals we al eerder zeiden, is gellak makkelijk aan te brengen en blijft het ook lang zitten. Daarnaast kun je er alle kleuren mee maken die je maar wilt, waardoor je nagels altijd verzorgd en stijlvol uitzien.

Waar moet je op letten als je gellak koopt?

Wanneer je gellak gaat kopen, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de lak. Koop bijvoorbeeld geen lak die te dun of te dik is, maar kies voor een lak die middelmatig dik is. Op deze manier breng je makkelijk een mooie eggekantige lijn aan. Ook is het belangrijk om te letten op de kleur van de lak. Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur als je een rustige look wilt, of ga voor een felle kleur als je meer opvallen wilt. Tot slot moet je ook letten op hoe lang de lak blijft zitten. Sommige lakken blijven maar een paar dagen mooi, terwijl andere lakken wel drie weken mooi blijven zitten. Kies dus altijd een lak die past bij jouw wensen en behoeften.

We hopen dat je met deze tips alle nodige kennis in huis hebt om gellak aan te brengen. Breng de lak aan met een speciale pen of kwast, en let erop dat je niet te dun of te dik insmeert. Op deze manier creëer je mooie gelakte nagels waar iedereen jaloers op zal zijn! Succes!

 

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie