Rust halen uit je raamwerk? Pardon?

Leuk voor jou?

 

Je kent het wel, je stapt net uit bed en zet je eerste bakje koffie van de dag. Je hebt ontzettend uitgekeken naar dit moment van rust en ploft lekker op de bank om even naar het journaal te kunnen kijken. Je pakt de afstandsbediening en drukt de televisie aan, waarna je er helaas achter komt dat er een flinke balk zonlicht je zicht blokkeert. Geïrriteerd sta je op. Je beseft je, dat als je je gordijnen dicht doet, je al helemaal niet meer lekker wakker kan worden met het natuurlijke daglicht. Als je dit echter niet doet, dan kun je helemaal niks zien van je televisieprogramma. Dilemma’s, dilemma’s… 

Rust nemen is belangrijk!

Men denkt vaak te simpel over diens raamwerk. Wanneer men nou eens de tijd zou nemen om na te denken over hoe diens dag eruit ziet, komt men erachter waar de kleine rustmomentjes zitten. Deze rustmomentjes zijn in een tijd met ontzettend veel stress om ons heen, juist superbelangrijk. Denk aan een corona-crisis hier, een oorlog daar. Om over de intense prijsstijgingen nog niet te spreken. Men hoort aan zichzelf te denken en aandacht te geven aan de rustpunten. We leggen uit hoe rolgordijnen hierbij kunnen helpen. 

Het toppunt van comfort

Door rolgordijnen aan te schaffen, heb je geen last meer van die stekende zon in je ogen. Je zou kunnen zeggen, dat je dit ook kunt beperken met normale gordijnen. Echter, met rolgordijnen kun je meer winst boeken! Je kunt de rolgordijnen namelijk zo instellen, dat je de prikkende zonnestralen blokkeert, maar dat je nog steeds kunt genieten van een beetje daglicht in huis. Elektrische rolgordijnen zijn daarbij al helemaal het toppunt van comfort. Op deze manier kun jij lekker voor je televisie duiken en vanaf de bank bepalen hoe hoog of hoe laag je gordijn moet hangen. Dit is al helemaal handig wanneer de zon opkomt, of ondergaat. Zo hoef je niet om het kwartier op te staan om de hoogte te veranderen en kun je ongestoord genieten van je programma!

Meten is weten

Als je dan toch zo goed bezig bent met het kritisch bekijken van je raamwerk, nemen we je graag mee in het belang van de afmetingen van je vensterraam. Rolgordijnen op maat zorgen er namelijk voor dat alle nodige lichtinval door jou te bepalen valt en dat er geen zonlicht ontsnapt aan de zijkanten van jouw nieuwe gordijn.

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie