De populairste meisjesnamen en jongensnamen

Leuk voor jou?

De geboorte van een baby is een spannende en emotionele tijd voor de ouders. Het is het begin van een heel nieuw avontuur. De ouders kunnen niet wachten om hun kindje te ontmoeten en alles over hem of haar te weten te komen. De eerste paar weken na de geboorte zijn belangrijk voor de band die er tussen ouder en kind ontstaat. Ouders moeten veel leren over hun nieuwe rol en wat er allemaal bij komt kijken. Gelukkig zijn er legio hulpmiddelen beschikbaar, zoals boekjes, artikelen, websites, apps en supportgroepen. Maar ook het kiezen van een passende babynaam is een puntje van aandacht. Er zijn heel erg veel verschillende soorten namen voor baby’s. Kies je voor een nationale naam? Of ga je voor een unieke internationale naam? De mogelijkheden zijn oneindig. Maar welke namen zijn er eigenlijk populair? In deze blog bespreken we populaire namen voor baby’s. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld populaire spaanse jongensnamen en meisjesnamen met een l.

Populaire babynamen met een l

Ben je op zoek naar populaire meisjesnamen met een l? Dan zijn er heel erg veel verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan namen als Labelle, Lachelle, Lachish, Lacy, Ladan en LaDania. Maar ook Lalan, Lale, Lalique, Laluna, Lamberdina en Lamberta worden steeds meer gekozen. De mogelijkheden voor babynamen met een I zijn oneindig. Babynamen met een I kunnen kort en krachtig zijn, maar ook lang en uniek.  

Spaanse jongensnamen steeds populairder

Een mooie Spaanse naam is een geweldige manier om jouw baby een internationale, klassieke of exotische naam te geven. Als je op zoek bent naar een unieke naam voor jouw prachtige baby, overweeg dan een Spaanse naam.  Pablo, Paco, Pancho en Paquito, allemaal populaire spaanse jongensnamen. Vind je Pedro of Pepe een mooie naam? Of kies je liever voor Patricio of Paulino? Er zijn tal van mogelijkheden voor Spaanse jongensnamen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een prachtige Spaanse jongensnaam voor hun kind. 

Waar kun je de populairste namen vinden?

Een babynaam is een grote verantwoordelijkheid. De naam die je kiest, zal jouw kind voor altijd dragen. Daarom moet je er goed over nadenken voordat je een beslissing neemt. Wil je graag de verschillende opties van babynamen online bekijken? Op de website van Kaartje2go vind je de leukste en mooiste namen die starten met allerlei verschillende letters. Of je nu op zoek bent naar prachtige Spaanse namen of een populaire babynaam met de I, bij Kaartje2go vind je vast en zeker wat je zoekt!

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie