Een bedrukte wijnfles als origineel relatiegeschenk

Leuk voor jou?

Wijnflessen zijn al jarenlang erg populair als relatiegeschenk of jubileum cadeau bedrijf. Er zijn verschillende redenen hiervoor. Ten eerste is een wijnfles altijd welkom, omdat iedereen wel van wijn houdt. Een bedrukte fles is daarbij dan ook nog eens heel persoonlijk en origineel. In dit blogartikel vertellen we je alles over het bedrukken van wijnflessen en geven we je tips om een goede keuze te maken voor het drukken van jouw relatiegeschenk.

Wat is een bedrukte wijnfles?

Een bedrukte wijnfles is een fles waarop je op creatieve of persoonlijke wijze de etiketten hebt bewerkt. Je kunt hierbij denken aan het logo van jouw bedrijf. Voor het bedrukken van wijnflessen kun je verschillende technieken gebruiken.

Hoe wordt een wijnfles met bedrukking gemaakt?

Er bestaan verschillende technieken om een wijnfles te bedrukken. Zo kun je kiezen voor zeefdruk, tampondruk of digitale druk. Bij tampondruk worden een of meerdere afbeeldingen met behulp van een rubberstempel op de fles geperst. Bij zeefdruk wordt gebruik gemaakt van een zeef waarin het ontwerp is aangebracht, waarna men er inkt doorheen spoelt. Tot slot is digitale druk ook een veelgebruikte techniek om wijnflessen te bedrukken: hierbij wordt gebruikgemaakt van een inkjetprinter die in hoog detail foto's en afbeeldingen kan bedrukken op de fles. Welke techniek je ook gebruikt, met een wijnfles laten bedrukken zul je altijd heel veel succes behalen!

Waarom kiezen voor een bedrukte wijnfles als relatiegeschenk?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een bedrukte wijnfles als origineel relatiegeschenk. Ten eerste is een persoonlijk etiket een unieke manier om jouw merk, bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Daarnaast staan wijnflessen altijd goed op iedere feesttafel en zullen je gasten het geschenk zeker waarderen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de wijnflessen met een persoonlijke boodschap te laten bedrukken, wat nog meer aandacht en interesse voor jouw merk of product zal opwekken.

Wat voor soorten wijnflessen kunnen worden bedrukt?

Je kunt bijna alle soorten en maten wijnflessen laten bedrukken. Van de typische huiswijnflessen tot luxe designwijnen: alles is mogelijk als je een unieke fles wilt creëren om jouw doelgroep te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan luxe flessen met een foto van je bedrijf, merk of product. Of creëer een persoonlijke fles met een quote als geschenk voor jouw zakenrelaties! Hoe creatief je ook bent, er is altijd wel mogelijkheden om jouw ideeën tot leven te brengen op wijnflessen.

We hopen dat je met deze tips een goede keuze kunt maken voor het bedrukken van jouw gunstige flessen. Of je nu kiest voor een klassieke huiswijnfles of een luxe designwijnfles, met een wijnfles laten bedrukken zul je altijd succes behalen!

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie