Vervoer voor de volwassenen

Leuk voor jou?

We reizen met z’n allen heel wat af. En we weten natuurlijk dat we minder moeten vliegen maar voor het alledaagse vervoer zijn er ook een heleboel opties. Opties die duurzaam en/of makkelijk zijn. Wellicht zit er iets voor jou bij waar je nog niet aan had gedacht of wat je kunt overwegen als jouw nieuwe vervoersmiddel. Lees je mee?

Met de auto van hot naar her

Het meest populaire vervoersmiddel is toch wel de auto en dit komt omdat het zo comfortabel is. je bent beschermd tegen het weer en zonder enige moeite ga je van punt A naar punt B. Maar let er wel op dat de initiële aankoopprijs hoog is en ook het onderhoud behoorlijk in de kosten kan lopen. En ook de brandstof is niet gratis. Het is dus een kwestie van de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen?

Een racer op de motor

Heb je juist al een auto en wil je wat anders? Ben je klaar om een nieuwe hobby op te pakken? Wellicht is de motor dan iets voor jou. Tof om zo’n project te starten, het halen van een rijbewijs. Voor je het weet, vlieg je over de weg heen! Ga jij voor een hele moderne motor of kies je juist voor iets met een meer vintage look?

Een stabiele fiets

Het meest Hollandse vervoersmiddel is natuurlijk de fiets. Overal in het land kom je ze tegen. En dat is niet zo gek want je kan in Nederland praktisch gezien overal naartoe op de fiets. Ons land is immers niet zo groot en dus is alles op een kleine afstand van elkaar. Je gaat op de fiets zo van stad naar stad en je hebt gelijk je lichaamsbeweging gehad. Plus, je bent lekker in de buitenlucht. Als je meer stabiliteit wilt dan een reguliere fiets, kan je ook kiezen voor een driewielfiets . Ideaal voor meer stabiliteit en als je veel mee wilt nemen op de fiets zoals de boodschappen. Een driewieler fiets ouderen is makkelijk te verkrijgen en kan een enorme uitkomst bieden.

De nieuwe elektrische tweewieler

En vergeet ook een nieuw hip vervoersmiddel voor in de stad niet: de step! Een heel simpele en vlotte manier van vervoer die ideaal is voor de stad omdat je er heel wendbaar mee bent en het ding weinig ruimte inneemt. Maar let wel op, zo’n klein en licht ding, is in de stad wel makkelijk mee gegrist.

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie