Zomerse activiteiten

Leuk voor jou?

Blauwe lucht, felle zonnestralen en lange dagen. De zomer is voor iedereen een periode van blijdschap waarin we kunnen genieten van de buitenlucht. Misschien vanuit de tuin, maar misschien ook vanuit parkjes in de buurt. Een ding is zeker, er vallen genoeg activiteiten te ondernemen met het heerlijke weer. Is de zomer in aantocht en wil je inspiratie op doen? Lees dan snel verder en kom erachter wat je allemaal kunt doen tijdens een zomers weekend. 

Barbecue met vrienden

Zodra de temperatuur het toelaat, is het een leuk idee om de barbecue uit de schuur te halen. Nodig wat vrienden uit en doe boodschappen. Wat voor eten kun je op tafel zetten naast het vlees van de barbecue? Het is altijd wel lekker om een frisse salade te maken. Een aanrader is veldsla, honing, geitenkaas en appel. Een combinatie waar iedereen alleen maar van kan genieten. Naast het eten, moet je natuurlijk niet het drinken vergeten. Ga voor koele biertjes en een frisse witte wijn. Zo is er voor iedereen wel wat wils. 

Uitwaaien op het strand

Tijdens een zomers weekend is het uiteraard ook altijd een leuk idee om naar het strand te gaan. Neem de hond mee als je dichtbij woont en wandel door de duinen en over het zand. Er zijn verschillende routes die je prachtige natuur laten zien. Loop je al enige tijd en zou je wel een pauze kunnen gebruiken? In dat geval zijn er genoeg strandtenten waar je een hapje en drankje kunt doen. 

Cocktails maken in de tuin

Even relaxen in de zon? Dat doe je met een drankje in de tuin. Nodig al je vrienden uit en maak samen de hele middag cocktails. Ga bijvoorbeeld voor een zoete Pornstar Martini met een glaasje Prosecco. Of ben je meer van de frisse cocktails zoals een Daiquiri? Het maakt niet uit voor welke cocktail je kiest, want op het internet zijn overal recepten voor te vinden. Als je de ervaring helemaal compleet wil maken, is het een aanrader om een ijsblokjesmachine aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de drankjes koel blijven. Maak er een gezellige dag van vol vreugde en verrukkelijke drankjes. 

Spellen in het park 

Als het lekker weer is, wil je natuurlijk niet de hele tijd thuis zitten. Daarom is het leuk om spellen te spelen in het park. We hebben het dan natuurlijk niet over de reguliere bord- of kaartspellen. Deze kun je namelijk gewoon thuis aan de eettafel doen. Verzamel leuke buitenspellen zoals Kubben of Mölkky. Hiermee kun je je een hele middag vermaken samen met vrienden. Zo geniet je op een interactieve manier van het prachtige, zomerse weer. 

Recente blogs

Meer berichten uit deze categorie